O Mně

Petra Pokorná - Zdravý pohyb Trutnov - o mně

Kdo jsem?

Jmenuji se Petra Pokorná, mojí vášní je sport a pohyb. Nejvíc miluju běhání, jógu a pilates ale nepohrdnu ani zvedáním činek a v zimě vyměním tenisky za běžky. Ale nebylo tomu tak vždy – celý život mě provázelo moje velké břicho a s ním ruku v ruce malé sebevědomí. Vyzkoušela jsem vše.

Tvrdé diety, prášky na hubnutí, veškeré druhy cvičení jak ve fitku, tak skupinové lekce. Čím víc jsem sportovala, tím to bylo horší. Neustále mě bolela záda, na skupinových lekcích jsem byla nejhorší. Několik let jsem chodila na lekce Pilates se seniorkami a jediná jsem nedokázala odcvičit většinu cviků. Bylo to demotivující. Potom přišel v roce 2014 zlom, díky mé sestře jsem se dozvěděla o IQ POHYB AKADEMII.

Pokračovat ve čtení

Během jedné lekce jsem zvládla víc, než kdykoli předtím, protože mi konečně někdo řekl CO, JAK A PROČ. Od té doby jsem zůstala IQ pohybu věrná nejprve jako klientka a poté i jako posluchač na jejich kurzech a seminářích. Během krátké doby úplně zmizely bolesti, moje tělo se napřímilo. Poprvé v životě jsem měla ploché břicho.

Do cvičení a pohybu jsem se zamilovala a rozhodla jsem se, že ho chci předávat dál. Stále se vzdělávám, abych mohla mým klientům přinášet nejmodernější metody. Nechci být trenérka, ale učitelka pohybu. Chci vás naučit, jak o své tělo pečovat tak, aby bylo bez bolesti, jedině tak mu můžete pomoci a dosáhnout tak svých cílů.