Recenze

Zdravý pohyb s Péťou mohu jen doporučit. Díky individuálnímu přístupu, kdy mě čekala případná operace se objevila Péťa a zachránila mě. Pravidelným cvičením vše obrátila k lepšímu a ani doktorka té změně nemohla uvěřit. Péťa je prostě skvělá. Proto neváhejte a určitě přijďte.
Petra Pokorná - Zdravý pohyb Trutnov - recenze
Lenka
info
S Péťou cvičím už několik let. Nejdříve na skupinových lekcích a pak hlavně na těch individuálních. Vždycky mi díky svému širokému rozhledu ušije hodinu na míru, reaguje na mé aktuální potřeby a nastavení a já odcházím jako nová. Během posledních dvou let se hlavně díky Pétě vrátilo moje tělo po deseti letech těhotenství a kojení do funkčního stavu a já můžu vyrazit běhat, posilovat nebo si dokonce s dětmi zaskákat na trampolíně.
Petra Pokorná - Zdravý pohyb Trutnov - recenze
Kateřina R.
info
Peťa, je milá, příjemná, vstřícná, nabitá vědomostmi. Začala jsem k ní chodit na otevřený lekce, později i na celé kurzy. Naučila jsem se jak správně cvičit, jak držet tělo narovnaně. Jak si rozhýbat pánev a vnímat ji. Pochopila jsem se, že i pomalé cvičení mi dá hodně a vidím pokroky na svém těle. Peti cvičení jen doporučuju, jsem velmi spokojená a nadšená.
Petra Pokorná - Zdravý pohyb Trutnov - recenze
Kamila J.
info